Join Now for Free!
55
Male
Divorced
Charter Township Of Clinton, Michigan
Are you interested?

Kerkoj nje lidhje serioze

Pershendetje. Jam nje person me origjin vlore albania jam duke kerkuar mje bashjetes me person te jete kulture dhe serioze ne jete gjithashtu kerkoj ket lidhje ne respekt te njeri tjetrit per nje jete te sonqert dhe te bukur

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Black
Eyes
Black
Physique
Average
Height
5' 10"   (178 cm)
Family Roots
Albanian
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
Yes
Wants Kids
No
Religion
Christian
Education
Bachelor's Degree
Occupation
I'll tell you later
Income
I'll tell you later
Exercise
I'll tell you later
Politics
I'll tell you later
What languages do you speak?
English, Albanian
Favorite Music
I'll tell you later
Personality
Adventurousness Average
Affectionateness Average
Trustingness Average
Confidence Average
Independence Average
Mood Average
Romance Average
Sociability Average
Thought Process Average
Tolerance Average
Lifestyle
Dress Average
Energy Average
Go Party Sometimes
Religion Average
Neatness Average
Punctuality Always On Time
Spending Average
Work Ethic Average