39
Male
Never Married
London, England
Are you interested?

Lajmromu Nuk humb vetem foton

Jam beqar kerkoj nji zemer Nese me bashkohet mua jam serjoz Nuk kam deshir te luaj me as nji vajz vetem per serjozisht mendoj po Ka munsi edhe per fillim mu taku Si shok e me bisedu Nese pajtohum dote jam shum I gzuar te takoj fatin Tim te jetes un jam shum puntor dhe me pelqen pastertija respekti Nuk e dua genjeshtren Nuk me pelqen thjesht vetem drejt ne sy

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Black
Eyes
Blue
Physique
Average
Height
5'  8"   (173 cm)
Family Roots
Kosovan
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
I'll tell you later
Has Kids
I'll tell you later
Wants Kids
Yes
Religion
Muslim
Education
Some College
Occupation
Advertising / Marketing / Public Relations
Income
I'll tell you later
Exercise
I'll tell you later
Politics
I'll tell you later
What languages do you speak?
English, Albanian
Favorite Music
I'll tell you later
Interests
Art
Yes
Astronomy
Yes
Barbecues
Yes
Bars
Yes
Basketball
No
Biology
Yes
Business Finance
Yes
Camping
No &yes
Card Games
No yes
Cars
Yes
Children
Yes
Circus
Yes
Comedy
Yes
Cooking
Yes
Dancing
Yes
Dating
Yes
Dogs and Cats
No. yes
Drawing
Yes
Exercise
Yes
Food
Yes
Football
Yes no
Gambling
No
Internet
No
Live Concerts
Yes
Math
Yes
Medicine
Yes
Movies
Yes
Opera
Yes no
Painting
No
Pets
No
Photography
Yes
Politics
Yes no
Psychology
Yes
Radio
Yes
Reading
Yes no
Religion
No
Running
No
School
Yes
Shopping
Yes
Singing
No yes
Sky Diving
Yes
Snowboarding
No
Soccer
Yes
Stock Market
?
Technology
Yes
Television
Yes
Tennis
No
Theater
Yes
Traveling
Yes
Video Games
No
Walking
Yes
Writing
Yes no
Personality
Adventurousness Very Daring
Affectionateness Average
Trustingness Average
Confidence Very Confident
Independence Very Independent
Mood Average
Romance Average
Sociability Average
Thought Process Very Analytical
Tolerance Unbending
Lifestyle
Dress Very Casual
Energy Average
Go Party Rarely
Religion Not a Part At All
Neatness Average
Punctuality Always On Time
Spending Average
Work Ethic Average
Insights
Describe the perfect evening.
Une ju pres qdo koh mundeni tme qoni mesazh dote perpiqem tju kthej sa mashpejt
Describe your perfect weekend.
Ne vikend e preferoj notin mas notit ushqim ne ndonji Restorant te preferuar
Do you believe in love at first sight?
Un besoj ne dashni ne shikim te par asht e vertet po
How many kids would you like to have?
2 po nese vin edhe ma teper te Mir se Arthur Jan ne ket bot
How important is someone's physical appearance to you?
Shum jam nji tip i kushtoj shum pamjes se jashtme
If you could have one super power, what would it be and why?
Ka fuqi besoj faliminderit prej perendis meka dhan fuqi te mjaftushme
What is the purpose of marriage?
Kam deshir te kam nji NYSE apo nji zemer qdo her te me ngroh apo ta ngrohi at me nzetsin time
What is the most important lesson that you've learned?
Jam talent per qdo gja e kopjoj shpejt
What do your friends like about you most?
Gardaroben syt e mi dhe shoqrin jam i shoqruar shum
What gets on your nerves?
Genjeshtra jo e drejta pritja e gjat sinqiriteti e keshtu si te tjert tradhtija
What is the most important thing in a relationship?
Tradhtija genjeshtra
What turns you off?
Humori ushqimi pushimi rrobat moda tekno logjija re e keshtu me radh
What turns you on?
Gjerat e kqija
What do you hope to be doing five years from now?
Te arris ma teper me biznisin Tim