Join Now for Free!
43
Male
Never Married
Kosova Prishtina
Are you interested?

Love+Honnesty

tung te gjitheve nga Besarti si duket bash mire qe eshte ky chat room per shqiptare po sa eshte i shiquar nuk e di per tjerat lidhur me mua flasim me vone kur kontaktojme si duket nbuk do te jete keq kjo ide edhe kjo faqe Looking For: te jete e sinqerte e mencur dhe te kete sens per jete te jete religjioze

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Brown
Physique
A few extra pounds
Height
5' 11"   (180 cm)
My Lifestyle
Smoking
Trying to Quit
Drinking
Never
Has Kids
No
Wants Kids
Yes
Religion
Muslim
Education
High School
Occupation
Other
Income
I'll tell you later
Exercise
Occasionally
Politics
Very Conservative
What languages do you speak?
English, Albanian, Turkish
Favorite Music
I'll tell you later