50
Male
Divorced
London, England
Are you interested?

Serious man

Pershendetje te gjithëve jam PAULO jetoj ne Londër ndodhem këtu për një lidhje serioze të kem në krah një femër që të respektoj familjen detyrIMisht si edhe nga ana është dhe do të jetë respekti si ndaj familjes si edhe femrës që do të jetë në krah të e mia nuk ndodhem këtu për aventura me pëlqen me pëlqejnë udhëtIMet piknik ne park si dhe sportet ne park me me pëlqen një weekend te jem gjithmonë ne lëvizje sigurisht cdo gje me femrën qe do te kem ne krah ju uroj te gjithave fat te mbar

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
White or Gray
Eyes
Green
Physique
Average
Height
5'  9"   (175 cm)
Family Roots
Albanian
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
I'll tell you later
Wants Kids
I'll tell you later
Religion
Atheist
Education
Technical School
Occupation
I'll tell you later
Income
I'll tell you later
Exercise
I'll tell you later
Politics
Liberal
What languages do you speak?
English, Albanian, Greek, Italian, Spanish
Favorite Music
Blues, Classical, Dance / Electronica, Latin, Punk, Rap / Hip-Hop, Reggae
Favorites
Favorite Actors
De Niro al panino
Favorite Horror Movies
No kurr
Favorite Politicians
Asnjë
Favorite Restaurants
Italiano