Join FREE now!
35
Female
Divorced
Are you interested?

Pershendetje!

Jam nje goce e thjeshte, me virtyte dhe cilesi pozitive.Jam ne kete faqe per te njojtur dike serioze ...per te krijuar nje familje !!! Me pelqen familja dhe jam e kujdesshme ndaj saj,me pelqen te gatuaj.

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Green
Physique
Full-Figured
Height
5'  6"   (168 cm)
Family Roots
Albanian
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Never
Has Kids
Yes
Wants Kids
Yes
Religion
Muslim
Education
High School
Occupation
I'll tell you later
Income
I'll tell you later
Exercise
None
Politics
I'll tell you later
Favorites
Favorite Actors
a
Favorite Actresses
a
Favorite Artists
a
Favorite Athletes
a
Favorite Authors
a
Favorite Bands
a
Favorite Hangouts
a
Favorite Books
a
Favorite Cities
a
Favorite Clothing Stores
a
Favorite Colors
a
Favorite Country
a
Favorite Drinks
a
Favorite Fashion Designers
a
Favorite Fast Foods
a
Favorite Magazines
a
Favorite Comedies
a
Favorite Dramas
a
Favorite Horror Movies
a
Favorite Action Movies
a
Favorite News Anchor
a
Favorite Night Clubs
a
Favorite Place To Be Kissed
a
Favorite Plays
a
Favorite Politicians
a
Favorite Sports Teams
a
Favorite Quote From A Movie
a
Favorite Restaurants
a
Favorite Songs At The Moment
a
Favorite Sports
a
Favorite Stocks
aa
Favorite TV Comedies
a
Favorite TV Dramas
a
Favorite TV News Sources
a
Favorite Foods
a
Favorite Styles Of Music
a