30
Female
Never Married
Are you interested?

Are you the man for me?

jam 22 vjec lindur ne tirane dhe banoj ne tirane....jam studente vit te 3 per mode dhe dizanje...shpresoj qe ne te ardhmen te behem nje stiliste e zonja ...Kohen time te lire e kaloj duke degjuar muzik,pir ndonje kafe me shoqerin ,internet dhe duke lexuar ndonje liber :)uroj qe ne kete chat qe njof persona qe me e rendesishmja te din te flasin dhe te jen te zgjuar....pacim

Appearance
Best Feature
Lips
Hair
Brown
Eyes
Black
Physique
Athletic
Height
5'  5"   (165 cm)
Family Roots
Albanian
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Yes
Religion
Muslim
Occupation
Fashion / Style / Modeling / Apparel / Beauty
Income
Student
Exercise
Always
Politics
Some Other Viewpoint
What languages do you speak?
English, Italian, Spanish
Favorite Music
Hard Rock / Metal, Rap / Hip-Hop, Latin