Join Now for Free!
41
Male
Never Married
Kuwait
Are you interested?

njeri i vetmuar kërkoni për martesë.

hi, ju falenderoj për lexim profile.well tim për mua, çfarë mund të them për të filluar. Unë jam nga një Kuvajti dhe i kishin kaluar 5 vjet në SHBA për studime, unë jam i ndershëm dhe të mirë në kërkim për të gjetur në të njëjtën grua. Im poshtë në tokë, njeriu që donte të rri me miqtë, të shkojnë në qendrat për pazar, shkoni në plazh, duke shikuar filma dhe sports.i si për të udhëtuar rreth një të dini friends.I dashuri e re për të udhëtuar dhe përvoja bukurinë e jeta. Duke kërkuar për dikë që ka një zemër të dashurisë, inteligjent, gazmor, me karakter të mirë dhe i pëlqen të ketë një qeshur. Më pëlqen të rri jashtë e punës duke i ndjekur tregon rregullt, ekspozita arti, tregjet, ngrënie dhe plazhit. Unë jam i mëshirshëm, kreativ, i dashur, lloj, ekscentrik, paqësore dhe transparen

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Black
Eyes
Brown
Physique
Average
Height
5' 10"   (178 cm)
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
I'll tell you later
Has Kids
No
Wants Kids
Yes
Religion
Muslim
Education
Bachelor's Degree
Occupation
Technical Science / Engineering
Income
$15,000 - $30,000
Exercise
None
Politics
Very Liberal
What languages do you speak?
English, Arabic
Favorite Music
I'll tell you later
Lifestyle
Dress Average
Energy Average
Neatness Average
Punctuality Always On Time
Spending Average
Work Ethic Average
Insights
Describe the perfect evening.
going to resturant
How many kids would you like to have?
3 to 12
What gets on your nerves?
lie and cheating
What turns you off?
getting out