35
Male
Never Married
Korçë, Korçë
Are you interested?

Esht faqe e njohjeve te bashkatdhetareve ne gjith boten per miqsi e lidhje.

Jam nji person i komunikushem i sjellshem dhe i shoqerushem,esht pak veshtire te flasesh per veten,jam nji person qe me pelqen te kem shum miqesi,jam ne mardheni pune ne aktivitetin tim dhe e bej me kenaqesi at pune qe kam zgjedh,hobit e mija jane te bej udhetime te ndryshme me makine te vizitoj vende te shanjta ose me nji histori te vjeter,te bej piknike te ndryshme me miqte e mi.ne pergjithesi jeta qe bej esht ne te shumten e dites obligim per te kryer mire punen qe kam dhe me duket qe dita me kalon normalisht mire mbazditja esht takohem me miqte e shoket ne kafe ose ne no nji rast te vecante ne no nji kalb me muzike,me pelqen ta jetoj jeten me te gjitha te mirat e te keqijat sepse keshtu esht krijuar dhe nuk bej mbrapa per asgje sepse njeriu duhet te jet keshtu per ta perballu ket jete.

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Black
Physique
Slender
Height
5' 10"   (178 cm)
Family Roots
Albanian
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Never
Has Kids
No
Wants Kids
No
Religion
Muslim
Education
Associate Degree
Occupation
Administrative / Human Resources
Income
I'll tell you later
Exercise
Regularly
Politics
I'll tell you later
What languages do you speak?
English, Albanian
Favorite Music
Latin
Favorites
Favorite Actors
Bruce Wills
Favorite Artists
Will Smith
Favorite Athletes
Ussey Bold
Favorite Cities
Korca
Favorite Colors
Blue
Interests
Acting
yes
Antiques
yes
Barbecues
yes
Basketball
yes
Cars
yes
Personality
Adventurousness Average
Affectionateness Very Doting
Trustingness Very Gullible
Confidence Somewhat Confident
Romance Somewhat Unromantic
Lifestyle
Dress Average
Energy Very High
Go Party Sometimes
Religion Average
Punctuality Always On Time
Insights
Describe the perfect evening.
i prefer to hangout with friends
Describe your perfect weekend.
i like to travel out of my city
Do you believe in love at first sight?
i guase yes
How many kids would you like to have?
5
How important is someone's physical appearance to you?
its a good part of someone