Join FREE now!
32
Male
Never Married
Tirana
Are you interested?

ashtu si larva behet flutur

nuk dua qe te flas shume per veten mjafton qe te merrni guximin te me njihni vete dhe do krijoni idene vete per mua Looking For: te jete e urte e sjellshme dhe te pelqeje shoqerine time dhe te kete deshire per te njohur nga afer. ne nje fare menyre te marri gjerat me sinqeritet

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Brown
Height
6'  1"   (185 cm)
My Lifestyle
Smoking
Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
No
Religion
Other
Education
High School
Occupation
Student
Income
Student
Exercise
Occasionally
Politics
Middle Of The Road
What languages do you speak?
English, Albanian, Italian, Turkish
Favorite Music
Rap / Hip-Hop