Join Now for Free!
55
Female
Never Married
Göteborg, Västra Götalands Län
Are you interested?
In their own words

Dua të shkruaj këtu, në shqip, me njerëz të intresant.

Përshëndetje! Jam suedeze me një interes të madh për Shqipërinë. Ndoshta mund të marr pjesë në diçka projekt në Shqipëri të ndihmoj njerëz atje?Kjo ësthë endrra ime. Tashmë njoh shumë njerëz në Shqipëri. Kam arsim si mësuese në shumë lëndë. Të lutem, trego për vetën! Jam shumë e pavarur dhe s'kam nevojë për burra që duan ndhime me punet e shtepisë, ha ha! :)

Appearance
Best Feature
Eyes
Hair
Brown
Eyes
Blue
Physique
Average
Height
5'  8"   (173 cm)
Family Roots
Swede
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
Yes
Wants Kids
No
Religion
Christian
Education
Master's Degree
Occupation
Education / Teaching / Child Care
Income
I'll tell you later
Exercise
Regularly
Politics
I'll tell you later
What languages do you speak?
Albanian, English, German, Other
Favorite Music
I'll tell you later
Favorites
Favorite Country
Shqipëri
Personality
Adventurousness Very Daring
Affectionateness Somewhat Reserved
Trustingness Average
Confidence Very Confident
Independence Very Independent
Mood Average
Sociability Average
Lifestyle
Dress Very Casual
Energy Average
Go Party Never
Religion Small Part
Neatness Average
Punctuality Often Early
Spending Very Thrifty
Work Ethic Driven
Join Now for Free!