Join Now for Free!
51
Female
Separated
Borås, Västra Götalands Län
Are you interested?
In their own words

shpresoj qe nje dite do te takoj shpirtin binjak,,,

Jeta eshte e shkurter dhe vitet te ikin pa kuptuar dhe te kesh nje njeri te mire ne krahë qe te ploteson, qe te fal buzeqeshje qe eshte nje shpatull ku te mbeshtetesh eshte shume e rendesishme. Besimi , mirkuptimi respekti i ndersjellte mes nje cifti, te une jane primare

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Brown
Physique
Athletic
Height
5'  3"   (160 cm)
Family Roots
Albanian
Race
White / Caucasian
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
I'll tell you later
Religion
Muslim
Education
High School
Occupation
Medical / Health / Fitness / Social Services
Income
I'll tell you later
Exercise
Always
Politics
I'll tell you later
What languages do you speak?
English, Albanian, Other
Favorite Music
I'll tell you later, Folk, Holiday
Join Now for Free!