Join Now for Free!
50
Male
Never Married
Belle River, Ontario
Are you interested?
In their own words

etirtjetjwejtpwtwtjwotwotoeuewotw[ouet[wu[w

nuk e di ku shkoi koha po ka 17 vjet qe e kam lene shqiperine .megjithate mentalitetet akoma nuk na kane ndryshuar prandaj hyra ne kete chat se kur te lidhesh me nje bashkeshort sic tingllon ghuha tende nuk tingellon asnje gjuhe tjeter Looking For: mjafton qe ti kete kembet ne toke dhe ta dije cfare eshte jeta dhe te jete e prezantushme dhe te kete qejf te travell

Appearance
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Black
Eyes
Brown
Height
5'  8"   (173 cm)
My Lifestyle
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Maybe
Religion
Other
Occupation
Sales Representative / Retail / Wholesale
Income
$75,000 - $100,000
Exercise
Always
Politics
Some Other Viewpoint
What languages do you speak?
English, Albanian, Italian, Spanish
Favorite Music
Reggae, Latin
Join Now for Free!