Dritan8483

(Nuk është i/e lidhur) Dritan8483

Mashkull, 33 vjeç | I/E pamartuar kurrë
New York, United States

(Nuk është i/e lidhur) Dritan8483

Mashkull, 33 vjeç | I/E pamartuar kurrë
New York, United States

Yyyyy
Njeri me karakter te fort gjith mon kam ndjekur rrugen e drejt per te arritur gjerat qe kam dashur dhe shpresoj te vazhdoj keshtu
Lexo më shumë

Detajet e tij

Besimi fetar
Krishterë
Çfarë gjuhësh flisni?
Angleze, Albanian
Raca
E bardhë / Kaukaz
Origjina e familjes
Shqiptare
Psikika
Atletik
Gjatësia
5'  8"   (173 cm)
Pirja e duhanit
Të mos pijë duhan
Pija
Tip i shoqërueshëm
Ka fëmijë
Jo
Dëshiroj fëmijë
Ndoshta
Arsimi
Kolegj privat
Profesioni
Do t'ju tregoj më vonë
Të ardhurat
Do t'ju tregoj më vonë
Exercise
Rastësisht
Politics
Do t'ju tregoj më vonë
Tipari më i mirë
Do t'ju tregoj më vonë
Flokët
Kafe
Sytë
Kafe
Muzika e preferuar
Do t'ju tregoj më vonë
Karakteri

Karakteri

Adventurousness
Disi guximtar(e)

 
 

Detajet e tij

Besimi fetar
Krishterë
Çfarë gjuhësh flisni?
Angleze, Albanian
Raca
E bardhë / Kaukaz
Origjina e familjes
Shqiptare
Psikika
Atletik
Gjatësia
5'  8"   (173 cm)
Pirja e duhanit
Të mos pijë duhan
Pija
Tip i shoqërueshëm
Ka fëmijë
Jo
Dëshiroj fëmijë
Ndoshta
Arsimi
Kolegj privat
Profesioni
Do t'ju tregoj më vonë
Të ardhurat
Do t'ju tregoj më vonë
Exercise
Rastësisht
Politics
Do t'ju tregoj më vonë
Tipari më i mirë
Do t'ju tregoj më vonë
Flokët
Kafe
Sytë
Kafe
Muzika e preferuar
Do t'ju tregoj më vonë
 
feedback