More Photos

(Offline) Irini-rafaella

Female, 27 years old | Never Married
Florida, United States

(Offline) Irini-rafaella

Female, 27 years old | Never Married
Florida, United States

Send Her A Message

More Photos

Jetojm Thjeshte..dhe lem te tjeret Thjeshte te jetojne
jeta eshte kaq e vogel sa ne nuk harrim ta kuptojm se cdo gje vjen dhe iken ndaj njeriu duhet te kete piksunime dhe te kete deshire te madhe te zbatoj cdo endere qe jeta jone te jet e plote.....buzeqeshja eshte gjeja me e bukure dhe nuk kushton azgje ndaj ndaheni kudo se ne jet ate qe do japesh ate do marese...
Read more

Her Details

Religion
Christian
What languages do you speak?
English, Albanian, Hebrew
Race
Native American
Family Roots
Albanian
Physique
Full-Figured
Height
5'  9"   (175 cm)
Smoking
Social Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
I'll tell you later
Education
Professional Degree
Occupation
Fashion / Style / Modeling / Apparel / Beauty
Income
I'll tell you later
Exercise
Occasionally
Politics
I'll tell you later
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Colored
Eyes
Brown
Favorite Music
Dance / Electronica, Latin, Rap / Hip-Hop
Personality

Personality

Adventurousness
Very Daring

Affectionateness
Somewhat Doting

Trustingness
Somewhat Gullible

Confidence
Very Confident

Independence
Very Independent

Mood
Carefree, Chill

Romance
Casanova

Sociability
Very Extroverted

Thought Process
Very Analytical

Tolerance
Somewhat Unbending

Lifestyle

Lifestyle

Dress
Average

Energy
Very High

Go Party
Always

Religion
Average

Neatness
Super Neat

Punctuality
Often Early

Spending
Average

Work Ethic
Workaholic

 
 

More Photos

Her Details

Religion
Christian
What languages do you speak?
English, Albanian, Hebrew
Race
Native American
Family Roots
Albanian
Physique
Full-Figured
Height
5'  9"   (175 cm)
Smoking
Social Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
I'll tell you later
Education
Professional Degree
Occupation
Fashion / Style / Modeling / Apparel / Beauty
Income
I'll tell you later
Exercise
Occasionally
Politics
I'll tell you later
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Colored
Eyes
Brown
Favorite Music
Dance / Electronica, Latin, Rap / Hip-Hop
 
feedback