At 5:00pm ET (2:00pm PT), we will be performing some brief maintenance on the site. You might lose unsaved profile edits or messages you are in the process of composing if you do not finish before then. We apologize for any inconvenience.

More Photos

Platinum ?

(Offline) liliorik P

Male, 49 years old | Divorced
England, United Kingdom

Recently Active

Platinum ?

(Offline) liliorik P

Male, 49 years old | Divorced
England, United Kingdom

Recently Active

Serious man
Pershendetje te gjithëve jam PAULO jetoj ne Londër ndodhem këtu për një lidhje serioze të kem në krah një femër që të respektoj familjen detyrIMisht si edhe nga ana është dhe do të jetë respekti si ndaj familjes si edhe femrës që do të jetë në krah të e mia nuk ndodhem këtu për aventura me pëlqen me pëlqejnë udhëtIMet piknik ne park si dhe sportet ne park me me pëlqen një weekend te jem gjithmonë ne lëvizje sigurisht cdo gje me femrën qe do te kem ne krah ju uroj te gjithave fat te mbar
Read more

His Details

Religion
Atheist
What languages do you speak?
English, Albanian, Greek, Italian, Spanish
Race
White / Caucasian
Family Roots
Albanian
Physique
Average
Height
5'  9"   (175 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
I'll tell you later
Wants Kids
I'll tell you later
Education
Technical School
Occupation
I'll tell you later
Income
I'll tell you later
Exercise
I'll tell you later
Politics
Liberal
Best Feature
I'll tell you later
Hair
White or Gray
Eyes
Green
Favorite Music
Blues, Classical, Dance / Electronica, Latin, Punk, Rap / Hip-Hop, Reggae
Favorites

Favorites

Favorite Actors
De Niro al panino
Favorite Horror Movies
No kurr
Favorite Politicians
Asnjë
Favorite Restaurants
Italiano
 

Recently Active

 

More Photos

His Details

Religion
Atheist
What languages do you speak?
English, Albanian, Greek, Italian, Spanish
Race
White / Caucasian
Family Roots
Albanian
Physique
Average
Height
5'  9"   (175 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
I'll tell you later
Wants Kids
I'll tell you later
Education
Technical School
Occupation
I'll tell you later
Income
I'll tell you later
Exercise
I'll tell you later
Politics
Liberal
Best Feature
I'll tell you later
Hair
White or Gray
Eyes
Green
Favorite Music
Blues, Classical, Dance / Electronica, Latin, Punk, Rap / Hip-Hop, Reggae
 
feedback