(Offline) Blerim-Torres

Male, 27 years old | Never Married
XK

(Offline) Blerim-Torres

Male, 27 years old | Never Married
XK

blerim qe eshte nga kosova
une jam ketu ne kosove,jam nje djal 22 vjeqar,nese don ndonje te njoftohet me mua,,une jam ketu per kete,shpresoj qe te keni mirkuptim me mua,nese jeni te inetresuar athere ju mund te me shkruani mua,dhe une do te bisedoj me juve dhe ne do te bisedojme vetem per gjera te verteta,nuk dua genjeshtra ju flm
Read more

His Details

Religion
Other
Race
White / Caucasian
Family Roots
Kosovan
Physique
Average
Height
5' 10"   (178 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Regularly
Has Kids
No
Wants Kids
Maybe
Education
High School
Occupation
I'll tell you later
Income
Student
Best Feature
Hair
Hair
Brown
Eyes
Brown
 
 

His Details

Religion
Other
Race
White / Caucasian
Family Roots
Kosovan
Physique
Average
Height
5' 10"   (178 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Regularly
Has Kids
No
Wants Kids
Maybe
Education
High School
Occupation
I'll tell you later
Income
Student
Best Feature
Hair
Hair
Brown
Eyes
Brown
 
feedback