More Photos

(Offline) honey9993

Female, 29 years old | Never Married
Albania

(Offline) honey9993

Female, 29 years old | Never Married
Albania

Send Her A Message

More Photos

Are you the man for me?
jam 22 vjec lindur ne tirane dhe banoj ne tirane....jam studente vit te 3 per mode dhe dizanje...shpresoj qe ne te ardhmen te behem nje stiliste e zonja ...Kohen time te lire e kaloj duke degjuar muzik,pir ndonje kafe me shoqerin ,internet dhe duke lexuar ndonje liber :)uroj qe ne kete chat qe njof persona qe me e rendesishmja te din te flasin dhe te jen te zgjuar....pacim
Read more

Her Details

Religion
Muslim
What languages do you speak?
English, Italian, Spanish
Race
White / Caucasian
Family Roots
Albanian
Physique
Athletic
Height
5'  5"   (165 cm)
Smoking
Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Yes
Occupation
Fashion / Style / Modeling / Apparel / Beauty
Income
Student
Exercise
Always
Politics
Some Other Viewpoint
Best Feature
Lips
Hair
Brown
Eyes
Black
Favorite Music
Hard Rock / Metal, Rap / Hip-Hop, Latin
 
 

More Photos

Her Details

Religion
Muslim
What languages do you speak?
English, Italian, Spanish
Race
White / Caucasian
Family Roots
Albanian
Physique
Athletic
Height
5'  5"   (165 cm)
Smoking
Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Yes
Occupation
Fashion / Style / Modeling / Apparel / Beauty
Income
Student
Exercise
Always
Politics
Some Other Viewpoint
Best Feature
Lips
Hair
Brown
Eyes
Black
Favorite Music
Hard Rock / Metal, Rap / Hip-Hop, Latin
 
feedback