At 5:00pm ET (2:00pm PT), we will be performing some brief maintenance on the site. You might lose unsaved profile edits or messages you are in the process of composing if you do not finish before then. We apologize for any inconvenience.

(Offline) Edison K. | Amused

Male, 35 years old | Never Married
Korçë, Albania

Recently Active

(Offline) Edison K. | Amused

Male, 35 years old | Never Married
Korçë, Albania

Recently Active

Esht faqe e njohjeve te bashkatdhetareve ne gjith boten per miqsi e lidhje.
Jam nji person i komunikushem i sjellshem dhe i shoqerushem,esht pak veshtire te flasesh per veten,jam nji person qe me pelqen te kem shum miqesi,jam ne mardheni pune ne aktivitetin tim dhe e bej me kenaqesi at pune qe kam zgjedh,hobit e mija jane te bej udhetime te ndryshme me makine te vizitoj vende te shanjta ose me nji histori te vjeter,te bej piknike te ndryshme me miqte e mi.ne pergjithesi jeta qe bej esht ne te shumten e dites obligim per te kryer mire punen qe kam dhe me duket qe dita me kalon normalisht mire mbazditja esht takohem me miqte e shoket ne kafe ose ne no nji rast te vecante ne no nji kalb me muzike,me pelqen ta jetoj jeten me te gjitha te mirat e te keqijat sepse keshtu esht krijuar dhe nuk bej mbrapa per asgje sepse njeriu duhet te jet keshtu per ta perballu ket jete.
Read more

His Details

Religion
Muslim
What languages do you speak?
English, Albanian
Race
White / Caucasian
Family Roots
Albanian
Physique
Slender
Height
5' 10"   (178 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Never
Has Kids
No
Wants Kids
No
Education
Associate Degree
Occupation
Administrative / Human Resources
Income
I'll tell you later
Exercise
Regularly
Politics
I'll tell you later
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Black
Favorite Music
Latin
Insights

Insights

Describe the perfect evening.
i prefer to hangout with friends
Describe your perfect weekend.
i like to travel out of my city
Do you believe in love at first sight?
i guase yes
How many kids would you like to have?
5
How important is someone's physical appearance to you?
its a good part of someone
Favorites

Favorites

Favorite Actors
Bruce Wills
Favorite Artists
Will Smith
Favorite Athletes
Ussey Bold
Favorite Cities
Korca
Favorite Colors
Blue
Interests

Interests

Acting
yes
Antiques
yes
Barbecues
yes
Basketball
yes
Cars
yes
Personality

Personality

Adventurousness
Average

Affectionateness
Very Doting

Trustingness
Very Gullible

Confidence
Somewhat Confident

Romance
Somewhat Unromantic

Lifestyle

Lifestyle

Dress
Average

Energy
Very High

Go Party
Sometimes

Religion
Average

Punctuality
Always On Time

 

Recently Active

 

His Details

Religion
Muslim
What languages do you speak?
English, Albanian
Race
White / Caucasian
Family Roots
Albanian
Physique
Slender
Height
5' 10"   (178 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Never
Has Kids
No
Wants Kids
No
Education
Associate Degree
Occupation
Administrative / Human Resources
Income
I'll tell you later
Exercise
Regularly
Politics
I'll tell you later
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Black
Favorite Music
Latin
 
feedback