Më shumë fotografi

(Nuk është i/e lidhur) ari_SH_AL

Femër, 29 vjeç | I/E pamartuar kurrë
Albania

(Nuk është i/e lidhur) ari_SH_AL

Femër, 29 vjeç | I/E pamartuar kurrë
Albania

Dërgoji një mesazh

Më shumë fotografi

ME PELQEJNE MOTORRAT KUSH DO ME BEJ NJE GJIRO
ju uroj te gjitheve qe te kaloni nje jete sa me te qete dhe plot hare.gjithashtu qe te keni dhe para per te harxhuar
Lexo më shumë

Detajet e saj

Besimi fetar
Myslyman/e
Çfarë gjuhësh flisni?
Albanian
Raca
Tjetër
Origjina e familjes
Shqiptare
Psikika
Mesatar(e)
Gjatësia
5'  7"   (170 cm)
Pirja e duhanit
Të mos pijë duhan
Pija
Do t'ju tregoj më vonë
Ka fëmijë
Jo
Dëshiroj fëmijë
Jo
Arsimi
Arsimi i mesëm
Profesioni
Reklama / Marketing / Marrëdhënie me publikun
Të ardhurat
Student
Exercise
Gjithmonë
Politics
Gjysëm për gjysëm
Tipari më i mirë
Sytë
Flokët
Kafe
Sytë
Kafe
Muzika e preferuar
Hard Rock / Metal
 
 

Më shumë fotografi

Detajet e saj

Besimi fetar
Myslyman/e
Çfarë gjuhësh flisni?
Albanian
Raca
Tjetër
Origjina e familjes
Shqiptare
Psikika
Mesatar(e)
Gjatësia
5'  7"   (170 cm)
Pirja e duhanit
Të mos pijë duhan
Pija
Do t'ju tregoj më vonë
Ka fëmijë
Jo
Dëshiroj fëmijë
Jo
Arsimi
Arsimi i mesëm
Profesioni
Reklama / Marketing / Marrëdhënie me publikun
Të ardhurat
Student
Exercise
Gjithmonë
Politics
Gjysëm për gjysëm
Tipari më i mirë
Sytë
Flokët
Kafe
Sytë
Kafe
Muzika e preferuar
Hard Rock / Metal
 
feedback