Exciting news! On February 27 at 3pm ET, we will be upgrading this site. More info...

(Offline) bardhi_tirana

Male, 43 years old | Never Married
Albania

(Offline) bardhi_tirana

Male, 43 years old | Never Married
Albania

Po kerkoj gjysmen time...
Jam shume i embel dhe romantik. Dua te gjej ate vajze qe do me pushtoje vetem me nje shikim. Nuk dua gje tjeter ne jete, vetem te gjej dashurine... pasi i kam te gjitha, por nderkohe nuk kam asgje... Bardhi!
Looking For: Hmmm. Pyetje e veshtire. Cfare te them? Te gjitha ato vajza qe mendojne se mund te pershtaten me mua, le te me kontaktojne. Si gjithmone do te jem shume xhentil dhe i komunikueshem. Nqs pergjigjia ime ju vjen me vonese, eshte per shkak te biznesit tim dhe faktikisht kete periudhe jam shume i ngarkuar, po kjo nuk do te thote qe nuk do gjej kohen per te gjetur dashurine... Bardhi!
Read more

His Details

What languages do you speak?
English, Albanian, Italian
Physique
Athletic
Height
5' 10"   (178 cm)
Smoking
Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Yes
Education
Bachelor's Degree
Occupation
Construction / Agriculture / Landscaping
Income
Over $100,000
Exercise
None
Politics
Some Other Viewpoint
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Blue
Favorite Music
I'll tell you later
 
 

His Details

What languages do you speak?
English, Albanian, Italian
Physique
Athletic
Height
5' 10"   (178 cm)
Smoking
Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Yes
Education
Bachelor's Degree
Occupation
Construction / Agriculture / Landscaping
Income
Over $100,000
Exercise
None
Politics
Some Other Viewpoint
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Blue
Favorite Music
I'll tell you later
 
feedback