More Photos

(Offline) stivo28

Male, 43 years old | Never Married
Ontario, Canada

(Offline) stivo28

Male, 43 years old | Never Married
Ontario, Canada

Send Him A Message

More Photos

etirtjetjwejtpwtwtjwotwotoeuewotw[ouet[wu[w
nuk e di ku shkoi koha po ka 17 vjet qe e kam lene shqiperine .megjithate mentalitetet akoma nuk na kane ndryshuar
prandaj hyra ne kete chat se kur te lidhesh me nje bashkeshort sic tingllon ghuha tende nuk tingellon asnje gjuhe tjeter
Looking For: mjafton qe ti kete kembet ne toke dhe ta dije cfare eshte jeta dhe te jete e prezantushme dhe te kete qejf te travell
Read more

His Details

Religion
Other
What languages do you speak?
English, Albanian, Italian, Spanish
Height
5'  8"   (173 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Maybe
Occupation
Sales Representative / Retail / Wholesale
Income
$75,000 - $100,000
Exercise
Always
Politics
Some Other Viewpoint
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Black
Eyes
Brown
Favorite Music
Reggae, Latin
 
 

More Photos

His Details

Religion
Other
What languages do you speak?
English, Albanian, Italian, Spanish
Height
5'  8"   (173 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Maybe
Occupation
Sales Representative / Retail / Wholesale
Income
$75,000 - $100,000
Exercise
Always
Politics
Some Other Viewpoint
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Black
Eyes
Brown
Favorite Music
Reggae, Latin
 
feedback