More Photos

(Offline) pse_jo

Male, 32 years old | Never Married
Albania

(Offline) pse_jo

Male, 32 years old | Never Married
Albania

Send Him A Message

More Photos

ashtu si larva behet flutur
nuk dua qe te flas shume per veten mjafton qe te merrni guximin te me njihni vete dhe do krijoni idene vete per mua
Looking For: te jete e urte e sjellshme dhe te pelqeje shoqerine time dhe te kete deshire per te njohur nga afer. ne nje fare menyre te marri gjerat me sinqeritet
Read more

His Details

Religion
Other
What languages do you speak?
English, Albanian, Italian, Turkish
Height
6'  1"   (185 cm)
Smoking
Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
No
Education
High School
Occupation
Student
Income
Student
Exercise
Occasionally
Politics
Middle Of The Road
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Brown
Favorite Music
Rap / Hip-Hop
 
 

More Photos

His Details

Religion
Other
What languages do you speak?
English, Albanian, Italian, Turkish
Height
6'  1"   (185 cm)
Smoking
Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
No
Education
High School
Occupation
Student
Income
Student
Exercise
Occasionally
Politics
Middle Of The Road
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Brown
Favorite Music
Rap / Hip-Hop
 
feedback