Exciting news! On February 27 at 3pm ET, we will be upgrading this site. More info...

(Offline) kreshnik_dr

Male, 32 years old | Never Married
Albania

(Offline) kreshnik_dr

Male, 32 years old | Never Married
Albania

jam nga durresi dhe jam tip i qeshur jo nersez
me pelqejne shume aventurat se jam dhe nga durresi dhe ne kemi turizmin dhe kemi pak avantazh per punen e aventurave jam tip qe nuk prish qejf kollaj bye
Looking For: me pelqen te gjej nje tip qe te me pershtatet dhe te shkoj shum mire me te normalisht mundesisht te dije me shume te qeshe se te qaje
Read more

His Details

Religion
Muslim
What languages do you speak?
Albanian, Italian
Physique
Athletic
Height
5' 11"   (180 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Maybe
Education
Some College
Occupation
Student
Income
I'll tell you later
Exercise
None
Politics
Liberal
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Brown
Favorite Music
Dance / Electronica, Rap / Hip-Hop
 
 

His Details

Religion
Muslim
What languages do you speak?
Albanian, Italian
Physique
Athletic
Height
5' 11"   (180 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Socially
Has Kids
No
Wants Kids
Maybe
Education
Some College
Occupation
Student
Income
I'll tell you later
Exercise
None
Politics
Liberal
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Brown
Eyes
Brown
Favorite Music
Dance / Electronica, Rap / Hip-Hop
 
feedback