(Offline) rey_86

Male, 30 years old | Never Married
Albania

(Offline) rey_86

Male, 30 years old | Never Married
Albania

djal i thjeshte dhe impatik
jam nje djale i thjeshte dhe kerkoj nje vajze per nje lidhje serioze,te jete simpatike e embel,dhe mbi te gjitha e sinqerte
Looking For: dua te njoh nje vajze te embel,simpatike, te sinqerte mbi te gjitha ne dashuri,te kete besim te une dhe te mund te kem besim t ajo
Read more

His Details

Religion
Muslim
What languages do you speak?
English, Italian, Spanish
Race
White / Caucasian
Family Roots
Albanian
Physique
Average
Height
5'  8"   (173 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Never
Has Kids
No
Wants Kids
Yes
Education
Bachelor's Degree
Occupation
Student
Income
I'll tell you later
Exercise
Regularly
Politics
Some Other Viewpoint
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Black
Eyes
Brown
Favorite Music
I'll tell you later
 
 

His Details

Religion
Muslim
What languages do you speak?
English, Italian, Spanish
Race
White / Caucasian
Family Roots
Albanian
Physique
Average
Height
5'  8"   (173 cm)
Smoking
Non-Smoker
Drinking
Never
Has Kids
No
Wants Kids
Yes
Education
Bachelor's Degree
Occupation
Student
Income
I'll tell you later
Exercise
Regularly
Politics
Some Other Viewpoint
Best Feature
I'll tell you later
Hair
Black
Eyes
Brown
Favorite Music
I'll tell you later
 
feedback