Filloni sot FALAS

  • FALAS për të krijuar profilin tuja!
  • FALAS për të kërkuar ose shfletuar fotografi
  • FALAS për të gjetur dashurinë e jetës tuaj...

Filloni sot FALAS

  • FALAS për të krijuar profilin tuja!
  • FALAS për të kërkuar ose shfletuar fotografi
  • FALAS për të gjetur dashurinë e jetës tuaj...

Programi i sigurisë me 5 yje

Në AlbanianPersonals.com ne jemi të angazhuar për t’ju ofruar një mjedis të sigurt dhe miqësor ku mund të takoni me qetësi me personin tuaj special.

Rreth AlbanianPersonals.com

Në AlbanianPersonals.com, ne jemi të shkëlqyer për t’ju ndihmuar të gjeni përputhjen tuaj në mënyrë të sigurt dhe me shpejtësi. Nëpërmjet profileve tona të zgjeruara, anëtarët mund të mësojnë për njëri-tjetrin përpara se të takohen personalisht. Sigurimi i cilësisë dhe shërbimi i shkëlqyer i klientit do të thotë se e vetmja gjë për të cilën duhet të shqetësoheni është që të dukeni mirë në fotografi. :)

Në fillim nuk isha e sigurt se takimet në internet ishin të përshtatshme për mua. Hezitova që të krijoja profilin tim. Por ditën tjetër mora një mesazh nga shpirti im i ardhshëm binjak! Biseduam për disa ditë dhe më në fund u takuam. Ishte dita më e mrekullueshme e jetës sime. Ai ishte i ëmbël dhe simpatik. Ishim bërë për njëri-tjetrin. Faleminderit që e bëtë realitet!!

- Nancy (Cutie584u)

Filloni sot FALAS

  • FALAS për të krijuar profilin tuja!
  • FALAS për të kërkuar ose shfletuar fotografi
  • FALAS për të gjetur dashurinë e jetës tuaj...

Programi i sigurisë me 5 yje

Në AlbanianPersonals.com ne jemi të angazhuar për t’ju ofruar një mjedis të sigurt dhe miqësor ku mund të takoni me qetësi me personin tuaj special.

Rreth AlbanianPersonals.com

Në AlbanianPersonals.com, ne jemi të shkëlqyer për t’ju ndihmuar të gjeni përputhjen tuaj në mënyrë të sigurt dhe me shpejtësi. Nëpërmjet profileve tona të zgjeruara, anëtarët mund të mësojnë për njëri-tjetrin përpara se të takohen personalisht. Sigurimi i cilësisë dhe shërbimi i shkëlqyer i klientit do të thotë se e vetmja gjë për të cilën duhet të shqetësoheni është që të dukeni mirë në fotografi. :)

Takime Romantike

AlbanianPersonals.com është faqe e cila mundëson që nga vatra juaj të gjeni partnerin tuaj ideal duke bëre takime romantike të drejtpërdrejta përmes internetit pa pasur nevojë të dilni dhe te humbni kohë nëpër kafene, klube, e kinema e të paguani per këto takime romantike, të cilat mund t'ju kushtojnë një dreq e gjysmë. Përmes bisedave të lirshme shikoni profilin e një femre shqiptare ideale që juve ju pëlqen dhe konvenon vetëm përmes një vëzhgimi të shpejtë të të dhënave të dashurisë suaj të ardhme. Takimet romantike mund të ju ndihmojnë në përforëcimin e lidhjes më të afërt të komunikimit me personin me të cilin keni interesa të përbshkëta. Edhe nëse një takim romantik nuk përfundon patjetër në nje dashuri të përkushtuar apo afatgjate ashtu sic e keni parashikuar, mbase duhet që t'a transformoni këtë mundësi të një takimi romantik në një miqësi të përhershme e cila mund t'ju ndihmojë në të ardhmen në aspekte të tjera jetësore. Andaj, nëse një takim romantik ju ka zhgënjyer, shikoni t'a zhvilloni lidhjen në kuptime të tjera fitimprurëse të cilat mund t'ju shërbejnë për qëllime edhe me të mëdhaja në të ardhmen.

Një platformë direkte nga kompjuteri juaj në AlbanianPersonals.com gjeni femra shqiptare me bollëk të cilat kanë nevoje për fjalët dhe shkrimet e juaja poetike të cilat nuk i kanë dëgjuar kurrnjëherë më parë nga ndonjë mashkull tjetër. Takoni femra shqiptare më të bukura në botë që mund t'ju ketë parë syri ndonjëherë, për t'a shndërruar jetën tuaj nga një vetmi e mizershme në një paqe të plotë të qetësisë suaj shpirtërore të pafund duke gjetur femrën tuaj ideale.

Meshkuj shqiptar sa ka anembane bota, të bukur sa asnje vend nuk i ka, mund t'i gjeni mu këtu nga vatra e juaj e ngrohtë për t'ju bërë më të ngrohta madje edhe ditët më të ftohta të një dimri të acarshëm, apo për t'ju freskuar ditët me vapë duke ju argëtuar me gjithë pasionin dhe thellësine e zemrës për një lidhje romantike të gdhendur thellë në kujtesën tuaj. Po kush tjetër mund t'a bëjnë këtë përvec meshkujve shqiptar, që dashuria ju vlon në zemër gjithnjë edhe nese ju mplakeni e vyshkeni si fjalët e qiririt.